Publicat: Luni 28-Iul-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 335 ori
Daca sunteti in cautarea unui handset aparent elegant, va va interesa sa aflati ca FCC tocmai a aprobat telefonul cu clapeta Dior Mini, produs de catre cei de la Christian Dior.


Acest terminal poate fi considerat unul mid catre low-end, cat despre lookul elegant, va trebui sa mai asteptati putin, de vreme ce telefonul nu sta prea bine la acest capitol. In ciuda lipsei de atractivitate, producatorul lui Dior Mini este gata sa vanda terminalul la un pret de cateva mii de dolari. Pentru 5000 de dolari, va asteptati probabil sa vedeti un handset rezistent la apa si socuri, dar nici macar aceste caracteristici nu se afla pe lista de specificatii.

In vreme ce toata lumea se plangea de pretul lui Apple iPhone, atunci cand acesta a fost lansat in varianta initiala, ar fi bine sa aruncam o privire si asupra handsetului Dior pentru a vedea ca "se poate mai rau". Asta nu inseamna ca nu vom vedea cate un Dior Mini in posetele celebritatilor, pentru care doar brandul conteaza. Uneori, am dori ca luxul aparent sa fie insotit si de dotari pe masura...

[


Ceilalti au citit si: