Telefoanele pensionate puse la treaba intr-un nou spot muzical din partea unui operator coreean (Video)

Stiri Telefoane Haioase

Publicat: Marti 08-Apr-2014 13:39:42 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 278 ori
Daca Nokia sau Motorola nu ezita sa faca spoturi bazate pe sonerii sau cascadorii, ei bine iata ca un operator sud coreean isi sarbatoreste cei 30 de ani de activitate cu un clip interesant. El pune o serie de telefoane vechi si pensionate sa faca muzica, dupa cum vedeti mai jos.
 
Telefoanele pensionate puse la treaba într-un nou spot muzical din partea unui operator coreean (Video)

Parca am auzit si cateva note din tema jocului Super Mario, daca veti asculta cu atentie compozitia. Aparent ceea ce auzim aici este jingle-ul companiei de telefonie SK Telecom, sarbatoritul zilei, cu 3 decenii de activitate in spate. Printre telefoanele folosite pentru a produce muzica se numara atat batranul Motorola StarTAC, telefoane de masina din anii 80, dar si nou veniti ca LG Optimus Z.

Suntem obisnuiti ca melodiile din Coreea de Sud sa fie mai catchy, in stil Gangnam Style, deci pot spune ca e o usoara dezamagire aceasta interpretare. Poate data viitoare va veni chiar Psy sa interpreteze o piesa, cine stie. Apropo, cam ca in clipul de mai jos arata si redactia Mobilissimo, atunci cand avem multe telefoane in teste.





Ceilalti au citit si: