Telefoanele Motorola lansate in acest an vor sosi cu scannere de amprente; Planurile de viitor detaliate de oficiali Lenovo

Stiri Telefoane Motorola

Publicat: Marti 12-Ian-2016 21:19:41 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 503 ori
Aflam recent ca Lenovo va renunta la denumirea Motorola pentru viitoarele produse lansate, iar azi oficialii Lenovo au dezvaluit si planurile de viitor legate de acest brand.
 
Telefoanele Motorola lansate în acest an vor sosi cu scannere de amprente; Planurile de viitor detaliate de oficiali Lenovo

Senior vicepresedintele Lenovo Group, Chen Xudong (care e si presedinte pe regiunile China si APAC pentru Lenovo) a dezvaluit detalii despre produse viitoare, atat de la Lenovo, cat si Motorola. In acest an compania va reduce numarul de smartphone-uri lansate, oferind publicului o viziune mai clara asupra terminalelor.

In plus, modelele Motorola vor fi plasate in zona high end, in vreme ce seria Lenovo Vibe se va ocupa de portiunea entry level si midrange. Acesta va fi si anul in care telefoanele Moto vor primi scannere de amprente si toate diagonalele vor fi peste 5 inch se pare. Mai interesant e ca Vibe UI de la Lenovo si interfata custom Motorola se vor unifica intr-o noua varianta dezvaluita in 2017.

Pe final, oficialul companiei chineze a anuntat ca in 2016 va debuta si Google Play in China.
Ceilalti au citit si: