Publicat: Sâmbata 31-Mar-2012 17:03:44 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 1428 ori
Dupa ce initial am aflat ca telefoanele HTC din seria One vor ajunge in Europa pe 5 aprilie, apoi data a devenit 2 aprilie, iar astazi descoperim ca in Germania se vand deja terminalele HTC One. Este vorba de retailerul german Media Markt, care ofera deja clientilor modelele One X si One S.
 
Telefoanele HTC One deja se vând în Germania! One X la pret de 579 de euro!

HTC One X se vinde la pretul de 579 de euro, cu 20 de euro mai putin decat aflam din ultimele zvonuri, in vreme ce One S este disponibil la pretul de 519 euro, cu 20 de euro mai mult decat pretul sugerat de 499 euro. Deocamdata nu avem informatii si despre One V, dar ce e clar e ca retailerul german este printre primii din Europa care ofera aceste device-uri prezentate la MWC 2012. HTC One V este asteptat la un pret de 299 euro, dar nu stim daca acesta se va pastra sau vor exista adaosuri/discounturi.

Banuiesc ca deja la aceasta ora s-au epuizat unitatile initiale la Media Markt, iar norocosii care au cumparat deja un One X sau One S sunt primii care se joaca acum cu HTC Sense 4.0 + Android 4.0 in propria locuinta. Ma astept la cateva unboxinguri si experiente hands on in special cu HTC One X, starul seriei One, datorita unui CPU quad core, display 720p de 4.7 inch si camera de 8 megapixeli cu tehnologie de noua generatie.




Ceilalti au citit si: