Publicat: Vineri 06-Ian-2012 14:35:15 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 724 ori
Desi tehnologia Corning Gorilla Glass nu si-a facut aparitia pe hitul Galaxy Nexus (fiind inlocuita de cea Dragontrail), cei de la Corning au continuat sa dezvolte aceasta modalitate de a proteja display-uri de smartphone-uri. Astfel a aparut Gorilla Glass 2, tehnologie care va fi prezentata la CES 2012.
 
Telefoane si mai rezistente - Gorilla Glass 2 prezentat la CES 2012

Corning detine un soi de monopol cand vine vorba de metode de protejare a ecranelor si ma indoiesc ca asta se va schimba prea curand. Gorilla Glass 2 se va putea aplica si terminalelor de dimensiuni mai mici si va oferi suport pentru input touch fara probleme.

Evident s-a lucrat si la aspectul rezistenta la socuri, zgarieturi si durabilitate de-a lungul timpului. Asteptati-va la demo-uri traznite la CES 2012 pentru produsul celor de la Corning, care vor dori sa dovedeasca producatorilor de handseturi ca pot proteja excelent un display de smartphone. Vom vedea probabil ecrane indoite, supuse la ciocniri si lovituri din cele mai dure, ciocane aplicate pe ecrane si alte teste inedite. Deja am trecut de epoca in care taiam paine pe un ecran Gorilla Glass sau il zgariam cu cheia... acum pretentiile sunt mai mari!




Ceilalti au citit si: