Publicat: Miercuri 06-Iun-2012 13:57:42 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 176 ori
Ieri Sony a anuntat solutia PlayStation Mobile, care va aduce jocuri si servicii din Suita de gaming a japonezilor pe terminalele HTC pentru inceput. Dupa cum probabil stiti deja, in aceasta saptamana are loc cea mai mare conventie de gaming din lume si anume E3 2012. In cadrul E3 Sony a avut un stand, la care a prezentat telefoane HTC One ruland PlayStation Mobile.
 
Telefoane HTC One cu PlayStation Mobile la bord prezentate la E3 2012 (standul Sony)

PS Mobile fusese cunoscut in prealabil drept PS Suite si primul telefon non Sony care are parte de acest serviciu este HTC One X, faimosul quad core Tegra 3, disponibil in unele parti ale lumii si cu puternicul procesor dual core Snapdragon S4. Sony a prezentat toate terminalele care ruleaza aceasta suita, inclusiv consola PS Vita, Sony Tablet S si Tablet P, tablete lansate anul trecut si recent upgradate la Android 4.0, plus telefonul Xperia S si HTC One V, S si X. E posibil ca aceasta sa fie mutarea pe segmentul de gaming cea mai inspirata din intregul ecosistem Android, dar ramane de vazut daca ea va prinde la public. Retineti ca acest serviciu era deja disponibil pe tabletele si telefoanele Sony si nu a avut succesul sperat la public.

E bizar sa vezi ca Xperia Play nu se afla printre aceste modele, semn ca telefonul pentru gameri este vazut pana si de Sony drept un esec. Continuturi create folosind SDK-ul PlayStation Mobile vor fi lansate pe terminalele compatibile in lunile urmatoare, iar alte modele certificate deja sunt Sony Xperia Arc, Acro, Acro S, Acro HD si Xperia Ion. Sa speram ca nu doar jocuri casual vor sosi pe HTC One X, ci si titluri cu grafica macar la nivel de PSP sau PlayStation 2...
 
Telefoane HTC One cu PlayStation Mobile




Ceilalti au citit si: