Publicat: Sâmbata 16-Ian-2016 18:33:16 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 728 ori
Microsoft pare a se pregati sa lanseze tastatura sa virtuala Word Flow si pentru iOS si Android, conform unui email descoperit de Windows Central. E drept ca nu ducem lipsa de metode de input, care mai de care mai precise si intuitive, dar una in plus nu strica.
 
Tastatura Microsoft Word Flow ar putea sosi în curând pe iOS si Android

Word Flow e disponibil doar pe terminalele cu Windows si a ajuns chiar si pe bratara Microsoft Band. Emailul mai sus mentionat a fost trimis anumitor membri ai programului Insider, care au aflat ca firma din Redmond lucreaza la extinderea lui Word Flow catre alte platforme, incepand cu iOS. Word Flow aduce putin cu SwiftKey si se foloseste de gesturi swipe pentru o scriere mai rapida.
 
 Tastatura Microsoft Word Flow ar putea sosi în curând pe iOS si Android

Tastatura ofera si sugestii si corecteaza greselile de scriere din mers. In aprilie 2014, aceasta modalitate de input stabilea un record mondial Guiness pentru cea mai rapida scriere pe un ecran touch. Intre timp recordul a fost doborat de Fleksy. Se pare ca Microsoft isi continua deschiderea catre alte platforme, dupa ce Word si Cortana spre exemplu au ajuns si pe iOS si Android.
Ceilalti au citit si: