Publicat: Miercuri 14-Mai-2014 16:22:03 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 318 ori
Microsoft ar putea anunta tableta Surface Pro 3 saptamana viitoare, in cadrul unui eveniment special organizat in data de 20 mai. Evenimentul e confirmat deja, iar zvonurile afirma ca e de fapt vorba despre asa numitul Surface Mini.
 
Tableta Surface Pro 3 ar putea fi anuntata saptamâna viitoare de catre Microsoft

Cei de la The Verge au pus mana si pe o informație care confirma ca vom vedea si o varianta Pro noua a tabletei Surface. Aceasta va fi tableta Surface Pro 3, cu procesor Intel de noua generatie la bord. Confirmarea acestei lansari vine printr-un articol publicat de Microsoft care face referire la suportul Windows 8.1 pentru "Surface Pro 3 camera". Inca nu e clar daca Surface Mini va opta pentru un procesor Intel sau Qualcomm, sau poate chiar o surpriza Nvidia.

Veniturile din produsele Surface au crescut in ultimul trimestru, dar inca nu putem spune ca Microsoft a vandut un numar impresionant de tablete. Tableta Surface are rolul unui device Nexus, stabilind trendurile si abordarea pe care trebuie sa o adopte partenerii hardware MS si avand rol de design de referinta. In plus, materialele sale premium si lookul acestui produs au fost mereu atractive.

Sa vedem si ce pret vor avea noile modele...
 




Ceilalti au citit si: