Publicat: Marti 26-Apr-2011 13:30:18 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 459 ori
Iata ca tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 isi face intrarea triumfala in Europa, prin intermediul lansarii sale in Portugalia, ceea ce ne duce cu gandul si la o lansare in Romania prin Vodafone. Dupa cum arata si posterul de mai jos, astazi debuteaza in Portugalia noua tableta Honeycomb, la pretul de 589.9 euro.
 
Tableta Samsung Galaxy Tab 10.1, lansata de Vodafone România mâine? (Video)

Am avut ocazia sa analizam indeaproape noul model inca din luna februarie a acestui an, cand am fost prezenti la MWC 2011, in Barcelona, iar rezultatul a fost clipul pe care il puteti vedea la finalul articolului. Nu cu mult timp in urma, Vodafone anunta ca multe dintre produsele de la MWC vor sosi in oferta sa in aceasta primavara, deci suntem aproape de momentul lansarii.

Samsung Galaxy Tab 10.1 este o tableta dual core cu procesor Nvidia Tegra 1 de 1 GHz, o camera de 8 megapixeli, display de 10 inchi si OS Android 3.0 Honeycomb. Dupa punerea in vanzare a produsului in Portugalia astazi si Olanda urmeaza sa vanda terminalul in urmatoarele zile, conform Engadget si banuim ca pana pe 1 mai vom avea tableta si in Romania.
 




Ceilalti au citit si: