Publicat: Joi 17-Noi-2011 17:24:48 - Autor: Emil Dragota - Afisat de: 1033 ori
Luna noiembrie se anunta a fi plina de evenimente legat de prezenta unor terminale noi in oferta magazinelor online sau a opertorilor de telefonie mobila. Vodafone, Orange si Comsote au anuntat iPhone 4S. Samsung Galaxy Nexus nu a ajuns si probabil ca in zille sau saptamanile urmatoare va ajunge in stoc.
 
TOP 5: Telefoane noi în România

Sa vedem ce smartphone-uri noi noute avem:

5. Nokia N9 64 GB - 2.899 lei
 
Nokia N9

Vorbim de versiunea cu spatiu de stocare mai bun, dar si cu un pret mai ridicat. Nokia N9 este cel mai puternci smartphone al finlandezilor in tara noastra, in acest moment si singurul neajuns este legat de lipsa aplicatiilor intr-un numar considerabil. Uimeste prin design, interfata swipe si senzorul camerei foto de 8 Megapixeli cu optica Carl Zeiss.

4. Samsung Galaxy Note - 2.699 lei
 
Samsung Galaxy Note

Poate fi considerata o alternativa pentru cei carora li se pare prea mic un display de 4 inch si prea mare un ecran de tableta de peste 7 inch, dar vor si putere sau tehnologie fara niciun compromis. O astept la test cu maxim interes.

3. Sony Ericsson Xperia Arc S - 1.699 lei

Sony Ericsson Xperia Arc S
 
Cel mai puternic smartphone din portofoliul Sony Ericsson ce in curand se va numi doar Sony. Este o imbunatatire adusa lui Xperia Arc si daca nu stiati, toate telefoanele Xperia lansate in 2011 vor primi Android 4.0.

2. HTC Sensation XE - 2.199 lei

HTC Sensation XE
 
Un smartphone HTC ce aduce aminte de primul Sensation, dar cu tehnologie audio de la Beats by Dr. Dre si unele specificatii hardware imbunatatie cum ar fi procesorul sau spatiul de stocare.

1. Motorola Droid RAZR - 2.599 lei

Motorola Droid RAZR
 
Cel mai subtire smartphone Android a ajuns la precomanda si in Romania. Spatele sau are fire de kevlar in carcasa pentru o rezistenta sporita. Pe cand se va trece si la aramida? Este subtire, dar si puternic, iar Motorola acum aflata sub umbrela Google va primi cu siguranta update-uri software mai rapid. Daca aducea ICS putea fi o alternativa si la Galaxy Nexus.  




Ceilalti au citit si: