Publicat: Miercuri 28-Noi-2007 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 122 ori
Producatorul de ceasuri TAG Heuer a anuntat astazi ca va face echipa cu designerul francez Modelabs cu scopul de a produce propria sa linie de telefoane mobile.

TAG Heuer si Modelabs vor produce telefoane

Astfel, compania isi va face intrarea intr-o industrie in care si Prada si Armani au debutat cu succes. TAG Heuer nu a furnizat detalii aditionale despre terminalele sale, dar ne asteptam ca handseturile sa fie "comtemporane", "tehnologice" si "eterne", adjective folosite de catre seful producatorului, Cristophe Babin. Atat TAG Heuer, cat si Modelabs se asteapta ca primul telefon, fruct al colaborarii dintre firme sa fie disponibil undeva in prima jumatate a lui 2008.

TAG Heuer sunt cunoscuti pentru cronometrele lor sportive si este posibil sa vedem pe piata un telefon care sa urmeze designul folosit la noile sale ceasuri. Acestea subliniaza legatura dintre companie si Formula 1, punand un mare accent pe o precizie infailibila. Nu a fost inca dezvaluit, totusi, daca producatorul va urma exemplul lui LG Prada sau Samsung P520, adoptand un design de telefon bazat exclusiv pe touchscreenul sau.

[


Ceilalti au citit si: