Surface Pro 4 detaliat de o scapare din China, vine cu o carcasa mai subtire si design fanless

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Miercuri 29-Apr-2015 16:48:50 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 433 ori
A venit si momentul debutului conferintei BUILD 2015 si odata cu aceasta vor aparea si informatii despre noi produse Microsoft. Pana atunci, asistam la o scapare din China, care dezvaluie cateva date despre tableta Surface Pro 4.
 
Surface Pro 4 detaliat de o scapare din China, vine cu o carcasa mai subtire si design fanless

Aceasta are toate sansele sa fie anuntata la vara, iar noul model va fi mai subtire decat Surface Pro 3 si va adopta un design fanless. Detaliile vin de la o sursa din China, care a fost confirmata drept sursa de incredere. Ei bine, noul Surface nu va folosi un procesor Core M, precum cel de pe Surface 3, ci va opta pentru un CPU din seria Core i.

Noua tableta va fi doar mai subtire, nu si mai usoara decat Surface Pro 3 si va folosi mici orificii pentru a disipa caldura, care a fost o problema pe Surface Pro 3 in versiunea Core i7. Se pare si ca Surface Pro 4 va pastra formatul de design al predecesorului si diagonala de 12 inch, dar si rezolutia de 2160 x 1440 pixeli. E foarte posibil sa vedem la pachet si un nou stylus cu tehnologie N-Trig, de vreme ce firma israeliana cu acest nume a fost cumparata de Microsoft cu ceva vreme in urma.

Vom vedea din nou un kickstand, acelasi setup de porturi si o baterie identica, se pare, iar accesoriile vor fi de tip Docking Station si Type Cover.




Ceilalti au citit si: