Publicat: Miercuri 12-Mar-2014 00:11:11 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1068 ori
Deși pe internet au tot circulat materiale foto și video cu Noul HTC One, specificațiile acestuia nu au aparut in totalitate. Dar iata ca astazi acest lucru s-a intamplat, pe web facandu-și apariția atat o lista completa de specificații, cat și un ghid de vanzari.
 
Specificațiile complete ale Noului HTC One au fost dezvaluite

Noul HTC One va dispune de un display Full HD de 5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.3 GHz, 16 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD și un slot nanoSIM. Pe partea fotografica aflam ca Noul One va integra un senzor dual de 1/3.0” cu apertura f/2.0, ceea ce ar putea insemna ca vom avea la dispoziție tot o camera de 4 MP.
 
Specificațiile complete ale Noului HTC One au fost dezvaluite

Potrivit ghidului de vanzari camera foto principala nu va realiza captura video 4K, ci doar 1080p. De asemenea, camera frontala este acum de 5 megapixeli, capitol la care intalnim o imbunatațire fața de generația actuala One. Noul HTC One va masura 9.35 mm in grosime, va cantari 160 grame și va dispune de o baterie dezamagitoare de doar 2600 mAh.
 
Specificațiile complete ale Noului HTC One au fost dezvaluite

Printre informațiile cuprinse in ghidul de vanzari, remarcam și prezența unor funcții marca HTC, cum ar fi BlinkFeed, Zoe sau HTC BoomSound. Totodata, Noul HTC One va aduce și o serie de noi aplicații: HTC Match, HTC Sense TV Sport și HTC Sense TV. Noul HTC One va fi lansat pe data de 25 martie la New York.
 
Noul HTC One




Ceilalti au citit si: