Specialist in computere la doar 5 ani: Ayan Qureshi trece de examenul de Certificare Microsoft Windows (Microsoft Certified Professional)

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Sâmbata 15-Noi-2014 00:04:46 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 509 ori
Pana acum consideram geniu si tanara speranta un pusti de 10 sau 12 ani care se descurca de minune cu un PC si poate rezolva probleme ale unui sistem de operare. Ei bine, iata ca azi descoperim un copil talentat in IT la foarte frageda varsta de doar 5 ani si 11 luni.
 
Specialist în computere la doar 5 ani: Ayan Qureshi trece de examenul de Certificare Microsoft Windows (Microsoft Certified Professional)

Pe numele sau Ayan Qureshi, baiatul a devenit cel mai tanar specialist calificat in domeniul computerelor, dupa ce a trecut testul Microsoft Windows. El de abia a inceput gimnaziul, dar a trecut testul anterior mentionat la Universitatea Birmingham City. El a stabilit astfel un record de varsta in randul specialistilor Microsoft, dar fara a scadea stacheta prea mult, de vreme ce precedentul record era detinut de catre un baiat de 6 ani din Pakistan.
 
Ayan Qureshi

Ayan lua contact cu computerele la varsta de doar 3 ani, atunci cand tatal sau, Asim i-a aratat primele device-uri. Tot atunci el a realizat ca fiul sau are potential in acest segment. Lucrand ca un consultant IT, Asim i-a construit fiului sau un laborator computerizat si l-a pregatit pentru testul Microsoft. Dupa 5 luni de pregatiri, Ayan a dat testul "Supporting Windows 8.1" impreuna cu alti candidati adulti si a trecut cu brio.
 
Specialist în computere la doar 5 ani: Ayan Qureshi trece de examenul de Certificare Microsoft Windows (Microsoft Certified Professional)

In ciuda certificarii obtinute, conform legii Ayan nu are voie sa lucreze in domeniu timp de 8 ani, fiind prea mic pentru un job. Trebuie mentionat ca testul Microsoft e in mod normal dat inainte sau dupa facultate. Priviti cu atentie aceste cazuri: ele sunt geniile care vor crea viitoarele companii Apple si Facebook, poate chiar inainte de varsta majoratului!




Ceilalti au citit si: