Publicat: Luni 18-Mar-2013 15:11:54 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 744 ori
Sony Xperia Z, telefonul pe care il avem in teste in acest moment a ajuns astazi la Orange Romania in oferta, operatorul propunand un pret de 259 de euro (TVA inclus) cu abonament Pantera 39. Puteți vedea aici prima parte a recenziei acestui terminal, in care analizam designul si hardware-ul sau.
 
Orange - Sony Xperia Z

Terminalul poate fi gasit si la eMAG.ro, la pretul de 2.649 lei, sau il puteti precomanda de la Orange in magazinul sau online. Terminalul va intra in oferta operatorului din 25 martie, iar clientii care cumpara handsetul din magazinul online Orange primesc si cate un cadou special. Terminalul masoara 7.9 mm in grosime, adica exact cat Samsung Galaxy S4 si aduce un display Full HD de 5 inch cu tehnologie Mobile Bravia Engine 2.

Acest model este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad core de 1.5 GHz, 2 GB RAM si o camera de 13 megapixeli cu senzor Exmor RS. Camera suporta captura video HDR, iar telefonul este rezistent la apa si praf, putand fi scufundat in apa pana la o adancime de 1 metru timp de 30 de minute.




Ceilalti au citit si: