Sony Ericsson se joaca de-a update-ul la Ice Cream Sandwich pentru telefoanele din seria Xperia

Stiri Telefoane Sony Ericsson

Publicat: Vineri 09-Sep-2011 16:42:28 - Autor: Emil Dragota - Afisat de: 400 ori
Zic ca este o veste buna de la Sony Ericsson care astfel va mulțumi pe cei ce au achiziționat un Xperia phone cu Android in anul aflat in desfașurare. Intotdeauna este o problema cu portarea celor mai noi versiuni de Android. Va amintesc Samsung Galaxy S care in cele din urma a ajuns la Gingerbread și HTC Desire care l-a avut pentru doua zile ca o fata morgana.
 
Sony Ericsson promite update la Android Ice Cream Sandwich pentru telefoanele din seria Xperia lansate în 2011

Confirmarea a fost facuta de Sony Ericsson catre somobile.co.uk de catre un oficial. Nu au specificat și data deoarece Android Ice Cream Sandwich va avea premiera oficiala prin lunile octombrie - noiembrie și cel mai probabil ca telefoanele Xperia il vor primi in prima partea lui 2012.

Modelele Xperia lansate in 2011: Xperia Arc, Xperia Arc S, Xperia Ray, Xperia Play, Xperia Neo V, Xperia Pro, Xperia Neo, Xperia Mini și Xperia Mini Pro.

Despre Android Ice Cream Sandwich:
cel mai ambițios dintre versiunile Android de pana acum; noutațile din HoneyComb portate și pe smartphone-uri: interfața holografica, launcher multitasking, suport pentru aplicațiile avansate; aduce Virtual Camera Operator- raspunsul Android la Microsoft Kinect; NFC, abilitatea pentru telefoanele Android de a funcționa ca hub-uri usb pentru a conecta device-uri externe (mouse, tastatura).
Update: Se pare ca intre timp, Sony Ericsson a dat o declarație in care se dezice de update-ul la Ice Cream a telefoanelor sale din seria Xperia, deși de la un oficial a venit și informația relatata mai sus.

“When it comes to future platforms of the Android OS, we will make them available to consumers in a timely manner, as long as they improve the user experience and are viable from a hardware point of view.“

Cel puțin se știe ca vor primi Android 2.3.4 Gingerbread. Era o veste prea buna pentru cei ce dețin un Sony Ericsson Xperia din 2011.




Ceilalti au citit si: