Publicat: Miercuri 22-Iun-2011 17:10:04 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 319 ori
In cadrul showului CommunicAsia 2011 din Singapore, Sony Ericsson a prezentat astazi 3 noi modele de telefoane moble: Sony Ericsson Xperia Ray, Xperia active si txt. Primul model prezent in imaginea de mai jos este Xperia Ray, cunoscut in prealabil sub numele de cod Urushi.
 
Sony Ericsson Xperia Ray

Avem de-a face cu un smartphone slim, cu grosime de 9.4 mm si greutate de 100 de grame. Iata cum arata lista de specificatii a acestui nou venit:
Display: 3.3 inchi, BRAVIA, rezolutie FWVGA (854 x 480 pixeli) Camera: 8.1 megapixeli, autofocus, senzor Exmor R, captura 720p video Memorie: 300 MB interna, slot microSD (pana la 32 GB) Conectivitate: dual band/ tri band 3G/HSPA, quad band GSM/GPRS/EDGE, WiFi, Bluetooth, GPS

Telefonul va sosi pe piata in trimestrul 3 in variante de culoare neagra, aurie, alba si roz. Pretul sau este necunoscut. In imaginea urmatoare il puteti admira pe Xperia active, un model pentru utilizatorii sportivi, rezistent la apa si praf.
 
Sony Ericsson Xperia active

Acest smartphone Android vine cu urmatoarele dotari:
CPU: Snapdragon, 1GHz Display: 3 inch, Reality Display, Mobile Bravia Engine, 480 x 320 pixeli Camera: 5 megapixeli, blit LED, captura video 720p Memorie: 320 MB interna, slot microSD (card de 2 GB la pachet) Conectivitate: WiFi N, DLNA, quad band GSM, triband HSPA, GPS, Bluetooth Alte dotari: radio FM cu RDS, busola digitala

Xperia active ruleaza Android 2.3 Gingerbread si va veni cu aplicatii sport preinstalate, cum sunt cele ce monitorizeaza pulsul. Cu acest telefon puteti inota timp de o jumatate de ora la o adancime de un metru si puteti chiar utiliza touchscreen-ul cu mainile ude. Terminalul va debuta in trimestrul 3 la un pret neanuntat inca.
 
 
Sony Ericsson txt

Sony Ericsson txt poate fi admirat in imaginea de mai sus, fiind la randul sau prezentat astazi la CommunicAsia. Terminalul vine cu un display non-touch de 2.6 inchi, o tastatura full QWERTY fizica, un buton shortcut pentru SMS instant si o aplicatie Friends, care afiseaza actualizarile de statusuri in serviciile de socializare pentru 5 prieteni. Şi acest model va sosi tot in trimestrul 3 la un pret necunoscut.




Ceilalti au citit si: