Publicat: Vineri 18-Iul-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 102 ori
In avampremiera unei noi serii de lansari Sony Ericsson in data de 22 iulie, compania a inaugurat un site care anunta toate terminalele Walkman si evenimentele in cadrul carora ele vor fi lansate.


Site-ul, cu numele de Sony Ericsson Reveals nu aduce informatii noi, in special daca ati urmarit stirile de pe Mobilissimo, dar puteti observa o numaratoare inversa pana la marea lansare. In plus producatorul japonezo-suedez ne prezinta un scurt istoric al seriei Walkman, concentrat pe realizarile companiei in cadrul acestei serii pana acum.

Cei de la Unwired View au facut o mica recapitulare a telefoanelor pe care le asteptam sa fie lansate saptamana viitoare, in data de 22 iulie. Modelele Walkman sunt W902 (Patty), candybar dotat cu o camera de 5 megapixeli, W559 (Linda), slider cu o camera de 3.2 megapixeli, W302 (Feng), un Walkman entry-level cu o camera de 2 megapixeli si in cele din urma W707 (Alicia), telefon cu clapeta si camera de 3.2 megapixeli. Mai multe detalii chiar pe site-ul Sony Ericsson.

[


Ceilalti au citit si: