Publicat: Miercuri 13-Apr-2011 22:31:27 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 366 ori
Cu o tripleta impresionanta de telefoane Xperia (Arc, Neo, Play), era doar o chestiune de timp pana ce Sony Ericsson avea sa lanseze aplicatii specializate pentru telefoanele sale. Ei bine, iata ca anunțul acestei lansari a venit astazi via Facebook si aflam ca SE are acum propriul canal de softuri in Android Market.
 
Sony Ericsson are acum propria sectiune de aplicatii în Android Market

De remarcat este faptul ca Sony Ericsson este prima companie cu un astfel de privilegiu, in ciuda faptului ca nu are chiar atat de multe modele Android pe piata. Aparent, utilizarea acestui canal si accesul la el depind foarte mult de operatorul pentru care optati, deci experienta ar putea sa nu fie la fel in toate retelele.

Optiunea My Apps din Android Market va deveni pe telefoanele Sony Ericsson un canal special de aplicatii SE, cu recomandari incluse, softuri originale ale producatorului seriei Xperia si produse in exclusivitate pentru acest canal. De asemenea, prin aceasta metoda dezvoltatorii isi vor putea alege mai bine publicul tinta, creand softuri special pentru posesorii de Xperia Play, spre exemplu.

Sa ne asteptam la oferte similare de la HTC, Motorola, Samsung si LG?




Ceilalti au citit si: