Publicat: Joi 03-Sep-2009 09:03:06 - Autor: Alex Stanescu - Afisat de: 483 ori
Dupa ce Nokia si-a etalat cele mai noi terminale mobile in cadrul showului Nokia World 2009, care a debutat ieri la Stuttgart, iata ca rivalii de la Sony Ericsson raspund cu aceeasi moneda, lansand in sfarsit smartphone-ul XPERIA X2.


Asteptarile indelungate si conceptele fanilor sunt intampinate de acest terminal, desi am fi preferat sa il vedem mai degraba pe XPERIA X3, de asemenea motiv de zvonuri in ultima vreme. Trecand la specificatii, descoperim un smartphone cu camera de 8.1 megapixeli, zoom digital de 16x, autofocus, geotagging, stabilizator de imagine si suport pentru inregistrare video.

Xperia X2 anuntat oficial

Handsetul suporta conectivitate GSM/GPRS/EDGE, plus UMTS/HSPA, iar la capitolul memorie, utilizatorul beneficiaza de pana la 110 MB memorie interna, plus slot pentru carduri microSD si microSDHC de pana la 16 GB. Sony Ericsson XPERIA X2 suporta Bluetooth Stereo A2DP, incorporeaza difuzoare stereo, foloseste Internet Explorer pentru web browsing si Windows Mobile 6.5 drept OS de baza.

A-GPS si TV out se afla de asemenea printre specificatii, impreuna cu Google Maps, conectivitate Wi-Fi, suport YouTube, jocuri 3D si un display TFT de 3.2 inchi, cu rezolutie de 480 x 800 pixeli. O cantitate incredibila de 512 MB RAM va face terminalul sa ruleze aplicatii fara probleme, in vreme ce accelerometerul si jackul audio de 3.5 mm vor intregi experientele multimedia.


Ceilalti au citit si: