Publicat: Sâmbătă 04-Dec-2010 15:39:03 - Autor: Alexandru Stănescu - Afişat de: 473 ori
Dacă până acum am văzut doar imagini neclare cu faimosul PSP Phone, a venit momentul să aruncăm o privire şi asupra unui clip ce prezintă acest terminal în acţiune. Cunoscut acum neoficial drept Sony Ericsson Z1 sau Zeus, terminalul cu funcţii de consolă a fost văzut în Grecia ultima oară şi este acum disponibil în clipul de mai jos, sub formă de prototip.
 

După cum observaţi, prototipul rulează Android 2.3 Gingerbread, iar carcasa sa curbată aminteşte puţin de cea a modelului Vivaz. Mecanismul glisant al handsetului se comportă destul de bine şi trebuie menţionat că avem de-a face cu un telefon destul de gros, un sacrificiu care nu ne deranjează dacă funcţiile de consolă vor fi la înălţime.

Contrastul ecranului este foarte bun, ceea ce ne duce cu gândul la tehnologia AMOLED şi continuând lista de observații descoperim în partea din spate o cameră cu bliţ LED, dar nu şi cu Xenon, spre dezamăgirea noastră. Z1 arată foarte bine în acest moment, iar butoanele R/L sunt la îndemână şi vor fi probabil folosite pentru a controla camera.

Savuraţi clipul lui Zeus în acţiune:
 




Ceilalti au citit si: