Publicat: Marti 18-Oct-2011 00:49:06 - Autor: Emil Dragota - Afisat de: 272 ori
Il gasiți acum și pe plan local la un retailer ce uimește de fiecare data prin telefoanele aflate in oferta. Eu au postat și primele prețuri la precomanda pentru iPhone 4S. Xperia active este un telefon Android capabil sa reziste la contactul cu praful și apa - are certificat IP67 (detalii aici).
 
Sony Ericsson Xperia active

Nu uimește la partea hardware fiind un telefon ce poate fi considerat in cel mai bun caz din segmentul middle-level. Designul il face a fi destinat tinerilor și adolescenților. Un rival pe seama sa va fi Samsung Xcover.

Telefoanele Sony Ericsson au adus mereu display-uri luminoase și fotografiaza/filmeaza decent sau bine. Au pus o baterie de doar 1.200 mAh, macar ruleaza pe 2.3 Gingerbread. Il vad ca un telefon de nișa destinat celor care o viața activa, lucreaza in medii nu tocma user-friendly, dar doresc sa beneficieze de experiența Android fara a se teme ca vor ramane fara telefon de la primul contact cu apa.

Carcasa de 16.5 mm banuiesc ca are și rolul de a amortiza unele șocuri, deși nu vad prea bine sticla ecranului. iPhone 4S și iPhone 4 mi se par smartphone-urile cel mai ușor de spart. Citeam pe un blog de afara ca intr-un singur an reușise sa sparga 3 iPhone 4 și vorbim de un tip care la un moment dat era editor șef pe engadget.

 
Telefon mobil
Date tehnice
Sony Ericsson Xperia active Ecran LED-backlit LCD de 3 inch cu rezoluție 320x480 pixeli și 16 milioane culori Procesor 1 GHz Memorie 512 MB RAM, 1 GB ROM din care doar 320 MB pentru stocare de fișiere, microSD de pana la 32 GB GPU - Sistem de operare Android 2.3 Gingerbread Camera foto/video 5 Megapixeli și filmeaza HD Baterie
Greutate
Grosime 1.200 mAh,
111 gr.,
16.5 mm Preț 1.519 lei





Ceilalti au citit si: