Publicat: Vineri 04-Noi-2011 13:41:27 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 497 ori
In aceasta vara trendul smartphone-urilor a fost sa se axeze pe tehnologia 3D a display-urilor, dar acum noua moda pentru producatorii de telefoane este sa lanseze handseturi cu ecrane 720p. Samsung are deja in portofoliu un astfel de model, acum si HTC, prin Rezound si se pare ca si Sony Ericsson va avea un telefon HD in curand.
 
Sony Ericsson Xperia Arc HD, un nou smartphone 720p, dar unul cu tehnologie BRAVIA

Este vorba despre Sony Ericsson Xperia Arc HD, un smartphone cu display ce suporta o rezolutie de 1280 x 720 pixeli si foloseste tehnologia Bravia. Ar fi cazul sa numim acest model Sony Xperia Arc HD, de vreme ce saptamana trecuta Sony a cumparat si jumatatea de actiuni ramasa de la Sony Ericsson. Nu cu mult timp in urma aflam zvonuri despre un posibil telefon Sony Nozomi cu ecran 720p si procesor dual core de 1.5 GHz. Sa fie acesta modelul cu acel nume de cod?

In acest caz, Xperia Arc ar deveni deja o serie, cum este Galaxy de la Samsung sau Sensation de la HTC. Daca Xperia Arc a impresionat prin design, Arc S prin puterea hardware, Arc HD ar trebui sa faca o impresie deosebita printr-un display de 4.3 inchi HD. Oare acest model va sosi direct cu Android 4.0 sau va astepta actualizarea la Ice Cream Sandwich ca restul noilor sositi?
Ceilalti au citit si: