Publicat: Marti 13-Dec-2011 16:17:11 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 442 ori
Despre Sony Ericsson Xperia Arc HD aka Nozomi s-a tot vorbit in ultimele saptamani si iata ca acum telefonul devine realitate, prin intermediul unor imagini ajunse pe web prematur. Cu o saptamana in urma mai vedeam cateva astfel de fotografii, dar neclare.... Ei bine asa arata primul Sony Ericsson cu ecran HD in toata splendoarea sa:
 
Sony Ericsson Xperia Arc HD (Nozomi)

Xperia Nozomi/Arc HD va sosi cu Android 2.3.5 la lansare, sau cel putin asa afirma sursa scurgerilor de informatii. Mai aflam ca terminalul va folosi un display LCD de 4.3 inch, cu rezolutie de 1280 x 720 pixeli si o camera de 12 megapixeli cu suport pentru captura video full HD. In plus, smartphone-ul va veni cu un procesor Snapdragon dual core de 1.5 Ghz si un GPU Adreno 220, care va asigura gaming la nivelul cel mai inalt. Telefonul beneficiaza si de un port HDMI, ca si Motorola Droid RAZR, un alt telefon modern caruia i-am facut recenzia recent.

Aflati si ca lui Arc HD ii va lipsi slotul microSD, dar vom beneficia de 16 sau 32 GB memorie interna, in functie de versiunea de telefon pe care o alegem. Mai avem parte si de 1 GB RAM si de un slot microSIM, in vreme ce bateria handsetului nu va putea fi inlaturata, un trend tot mai raspandit printre device-urile de noua generatie. Nu avem inca o data de lansare pentru acest smartphone, dar e probabil sa il vedem in actiune la CES 2012 sau MWC 2012.
 
Sony Ericsson Xperia Arc HD (Nozomi)

Sony Ericsson Xperia Arc HD (Nozomi)
Ceilalti au citit si: