Publicat: Marti 15-Mar-2011 18:34:07 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 291 ori
Dupa o perioada in care s-a concentrat mai mult pe modele high end Xperia, precum Neo sau telefonul-consola Play, iata ca Sony Ericsson ar putea lansa un nou telefon din gama mini, mic si feminin, dupa cum ne-a obisnuit. Este vorba despre XPERIA mini2, pe care il puteti admira mai jos, intr-o imagine publicata recent pe web.
 
Sony Ericsson XPERIA mini2 îsi face aparitia pe web, într-o prima imagine neclara

Nu avem inca o confirmare oficiala a identitatii imaginii si nici o lista de specificatii pentru mini2, din pacate. Cei de la XperiaBlog.net speculeaza totusi ca handsetul ar putea fi identic cu XPERIA mini pro2, in afara prezentei tastaturii. Astfel, ne asteptam sa vedem pe acest model un display HVGA de 3 inch si un procesor destul de puternic sub carcasa.

Android 2.3 Gingerbread va fi OS-ul de pe noul mini smartphone, iar speculatiile afirma ca terminalul ar putea folosi un CPU Snapdragon de 1 GHz si un GPU Adreno 205. Cu astfel de dotari, noul model ar fi la fel de puternic ca si variantele XPERIA high end, dar la un pret mai redus si intr-un ambalaj mai compact.




Ceilalti au citit si: