Sony Ericsson XPERIA arc anuntat oficial la CES 2011, soseste in acest trimestru (video)

Stiri Telefoane Sony Ericsson

Publicat: Joi 06-Ian-2011 14:35:26 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 562 ori
Dupa ce primele imagini si specificatii ale lui Sony Ericsson Arc au ajuns pe web cu ore bune inainte de debutul lui CES 2011, iata ca smartphone-ul Android 2.3 a fost in sfarsit anuntat oficial, in cadrul CES. Terminalul face parte din seria XPERIA si vine cu un design ultra-subtire si un ecran multitouch de 4.2 inch.
 
Sony Ericsson Arc anuntat oficial la CES 2011, soseste în acest trimestru

Dotarile acestui telefon includ si un procesor de imagine Mobile BRAVIA Engine, care garanteaza calitatea exceptionala a imaginilor vizualizate, fie ca e vorba de continuturi video sau jocuri pentru mobil. Sony Ericsson XPERIA Arc vine cu urmatoarele specificatii:
CPU: 1GHZ Qualcomm Memorie: 512MB RAM, slot microSD (pana la 32GB) Conectivitate: GSM, GPRS/EDGE, UMTS HSPA, aGPS, Bluetooth, HDMI, USB, WiFi Camera: 8.1MP, 2.46x smart zoom, autofocus, blit LED, geotagging, captura video 720p Display: 4.2 inch, multitouch, TFT, 854 x 380 (FWVGA) Baterie: 1500 mAh
 
Sony Ericsson XPERIA arc

Telefonul va fi disponibil in acest trimestru, in variante de culoare argintie sau albastra si la pachet cu carduri microSD de 8GB. XPERIA Arc vine cu suport pentru toata suita de servicii Google, care include Android Market, Google Maps, Street View, Google Talk, Google Calendar si multe altele. Handsetul este atractiv prin talia sa incredibila de doar 8.7mm, care il face in acest moment cel mai subtire smartphone de pe piata, cu un interesant design curbat al carcasei.
 





 




Ceilalti au citit si: