Publicat: Joi 17-Sep-2009 08:33:59 - Autor: Alex Stanescu - Afisat de: 235 ori
Cand de abia se linistisera apele si ne obisnuisem cu ideea ca exista un Sony Ericsson XPERIA X2, la pretul de peste 850 de dolari, aflam ca modelul va avea un urmas, care va sosi pe piata in luna ianuarie. In plus, se pare ca XPERIA X3 va fi un terminal Android, primul al celor de la Sony Ericsson.

Sony Ericsson Xperia X3

X3 va fi lansat in ianuarie 2010, sau cel putin asa afirma cei de la Mobile Crunch si suntem curiosi daca acest handset este cu adevarat modelul Rachael, pe care il vazusem scapat pe web cu ceva timp in urma. Zvonurile afirma ca noul XPERIA incorporeaza un display touchscreen de 4 inchi, cu rezolutie de 800 x 400 pixeli, o camera de 8 megapixeli, suport pentru conectivitate 3G, WiFi si GPS.

Daca acesta este cu adevarat Rachael, atunci vom vedea pe telefon o interfata customizata Android, opera a celor de la Sony Ericsson. Aceasta lansare va readuce in discutii zvonurile cu privire la faptul ca Sony Ericsson ar putea renunta la Windows Mobile in favoarea lui Android. Dupa Motorola, pierderea Sony Ericsson de pe lista companiilor care adopta WM ar fi o pierdere grea pentru Microsoft, in vreme ce macar LG isi pastreaza "fidelitatea".


Ceilalti au citit si: