Sony Ericsson XPERIA X2 gata de anuntul oficial; imagini live cu handsetul, acum disponibile

Stiri Telefoane Sony Ericsson

Publicat: Miercuri 22-Iul-2009 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 145 ori
Am vazut deja numeroase concepte, designuri, patente si chiar imagini cu XPERIA X2, dar niciodata imagini "live" atat de veridice precum cele de mai jos. Sa fie acesta un semn ca urmasul lui X1 se pregateste de anuntul oficial, care ii va confirma existenta?

Sony Eicsson Xperia X2

Sony Ericsson XPERIA X2, zis si Vulcan vine cu specificatii impresionante, dezvaluite cu ceva timp in urma. Printre ele se numara o camera de 8.1 megapixeli cu autofocus si suport pentru captura video VGA la 30 fps, un GPS, accelerometru, 512 MB de memorie si un display WVGA OLED de 3.5 inchi.

Sony Ericsson Xperia X2

Descoperim si un jack audio de 3.5 mm printre dotarile lui X2, un procesor mai rapid decat al lui X1, o varianta customizata de Windows Mobile 6.5 si interfata Xperia Panels, cu optiunea  PS3 Remote Play. Noul XPERIA este compatibil cu upgrade-ul la Windows Mobile 7, iar daca deja frematati de nerabdare sa aflati cand va fi lansat terminalul, va informam ca deocamdata nu avem informatii despre pretul sau lansarea sa, dar suntem siguri ca le vom afla in curand.

Sony Ericsson Xperia X2

[Via: Gsmdome.com]

[


Ceilalti au citit si: