Publicat: Miercuri 15-Oct-2008 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 285 ori
Daca sunteti nerabdatori sa vedeti un telefon Sony Ericsson XPERIA X1 in actiune, puteti arunca o privire asupra clipului video de mai jos, o experienta de unboxing a mult-asteptatului smartphone:


In cutia sa se afla clasicele cabluri, incarcatorul, telefonul si un numar impresionant de manuale plus un CD/DVD cu softuri. Telefonul este destul de gros, la prima vedere, dar in cadrul clipului el este comparat cu un HTC Touch Pro, fata de care X1 este mai subtire. Cel mai mult ne-a impresionant clapeta culisanta, care se misca fara probleme intr-un unghi original.

Handsetul incorporeaza un accelerometru, dupa cum puteti vedea, datorita interfatei care isi schimba orientarea in functie de pozitia telefonului. Singura problema este ca trecerea din mod portrait in landscape si invers implica aparitia unui mic lag. XPERIA X1 include o tastatura cu 4 randuri, destul de usor de utilizat, dar nu la fel de mare ca si varianta cu 5 randuri a lui Touch Pro.

Interfata sa se misca excelent, iar widgeturile sunt extraordinare, in actiune, deschizand cu usurinta motorul de cautare Google, in vreme ce navigarea printre continuturile media se face in stilul interfatei unui PSP. Scrollul prin atingere este de asemenea suportat, iar playerul audio este foarte intuitiv.

Clip:




[


Ceilalti au citit si: