Publicat: Duminica 26-Oct-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 210 ori
Norocosii de la go4it au avut ocazia sa analizeze la sange mult-asteptatul XPERIA X1, super smartphone-ul branduit Sony Ericsson si produs de catre HTC. El a primit nota 7.6 din 10, cel putin din partea utilizatorilor. Parerea specialistilor despre acest smartphone o puteti afla in urmatoarele randuri:


XPERIA este un slider orizontal acoperit de un strat metalic, in afara partii superioare din spate a terminalului si zonei camerei foto, fabricate din plastic. Touchscreen-ul cu diagonala de 3 inchi suporta o rezolutie de 800 x 480 pixeli si este un magnet pentru amprente, dupa cum afirma cei de la go4it. Evident, ecranul are si defecte, cum ar fi faptul ca el nu raspunde mereu la comenzi dupa prima apasare. Interesant este faptul ca handsetul nu dispune de un accelerometru, dar autorotirea imaginii se va realiza in functie de pozitia tastaturii. Daca deschideti telefonul si puneti in actiune mecanismul glisant, modul ecranului va trece in "landscape".

Editorii go4it recunosc ca tastatura lui X1 permite scrierea rapida a mailurilor si mesajelor text, dar tastele nu au chiar cel mai bun feedback din lume. Foarte laudat a fost controllerul telefonului XPERIA, ce poate fi considerat un soi de joystick optic si care usureaza in mod clar navigarea prin meniuri. Probabil cel mai asteptat verdict al acestei recenzii este cel in legatura cu interfata bazata pe panouri, care nu doar arata bine, ci sunt chiar utile si, in plus customizabile.

Pentru recenzia completa a telefonului aruncati o privire aici.


[


Ceilalti au citit si: