Publicat: Marti 03-Noi-2009 23:03:00 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 175 ori
Sony Ericsson XPERIA X10 este primul smartphone Android al producatorului de telefoane, iar acest terminal este cunoscut si sub numele de Rachael sau X3. El incorporeaza un display touchscreen de 4 inchi, din pacate fara suport multitouch, dar si o camera de 8.1 megapixeli.
 
XPERIA X10

 
Cei de la Slashgear au fost prezenti ieri la Londra, la debutul oficial al smartphone-ului, unde l-au si testat. Ecranul mentionat anterior este unul capacitiv, cu o rezolutie de 480 x 854 pixeli, iar handsetul ruleaza Android 1.6 OS, in varianta standard si cu putine modificari (un nou skin si doua functii noi).
 
XPERIA X10 suporta conectivitate HSDPA/HSUPA, WiFi b/g, Bluetooth 2.1, iar printre specificatiile sale se afla un procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz, GPS, un jack audio de 3.5 mm si un slot pentru carduri microSD. Telefonul soseste la pachet cu un card microSD de 8 GB, iar daca sunteti curiosi in legatura cu cele doua noi functii ale terminalului, aflati ca ele poarta numele de Timescape si Mediascape.
 
Sony Ericsson XPERIA X10 anuntat oficial si testat la Londra

 
Practic, ele sunt aplicatii, ale caror functii se ramifica in toate softurile de pe acest nou model XPERIA. Timescape va ofera un flux de informatii, apeluri, imagini, update-uri prin Twitter si Facebook (un flux comunicational), in vreme ce Mediascape face acelasi lucru, dar cu fisiere  audio, video si imagini. In Timescape, puteti apasa iconul Infinity, pentru a afla toate informatiile disponibil despre un contact, de la update-uri Twitter la rezultate online si imagini.
 
Apasarea lui Infinity in Mediascape  va ofera toate informatiile disponibile despre un anumit clip video, melodie sau imagine, afisand si alte continuturi similare, sau care au legatura cu cel cautat. Daca doriti mai multe informatii despre experienta Slashgear cu noul smartphone, aruncati o privire aici, sau la clipul de mai jos:
 

 


Ceilalti au citit si: