Sony Ericsson TXT Pro - ultimul mohican in randul telefoanele ieftine cu tastatura qwerty culisanta?

Stiri Telefoane Sony Ericsson

Publicat: Sâmbata 26-Noi-2011 13:31:35 - Autor: Alege autorul! - Afisat de: 244 ori
In urma cu cateva saptamani discutam de cele mai bune telefoane cu tastatura qwerty culisanta și sistem de operare Android și chiar realizam un TOP 5 - aici. Sony Ericsson a lansat in 2011 un telefon cu qwerty, dar și ieftin personalizat de catre TXT Pro. Observați ca lipsește termenul Xperia și asta pentru ca este printre ultimele telefoane Sony Ericsson ce nu este și smartphone in adevaratul ințeles al termenului.
 
Sony Ericsson TXT Pro - ultimul mohican în rândul telefoanele ieftine cu tastatura qwerty culisanta?

Tastatura qwerty de pe TXT Pro este dispusa pe patru randuri și pare a fi bine definita. Datele sale mai jos:
 
Telefon mobil
Date tehnice
Sony Ericsson TXT Pro Ecran TFT capacitiv cu touch de 3 inch cu rezoluție 240x400 pixeli și 256.000 culori Memorie 64 MB RAM, 100 MB spațiu de stocare și microSD de pana la 32 GB Interfața personalizata de Sony Ericsson Conectivitate fara 3G, EDGE, Wi-Fi b/g, bluetooth 2.1, microUSB, jack de 3.5 mm Camera foto și video 3 Megapixeli și filmeaza QVGA Baterie 1.000 mAh Greutate 100 gr. Dimensiuni 93 x 52 x 18 mm Preț 486 lei

Este o alternativa viabila pentru cei ce nu doresc un smartphone Android de buget in genul Cosmote Move, Vodafone Smart sau Orange Stockholm. I se poate imputa lipsa 3G. Și nici nu prea mai sunt alte telefoane cu tastatura qwerty culisanta și touch in aceasta categorie stabilita ad-hoc ca limita de preț la 500 de lei. Mai sunt doar din acelea cu qwerty sub display ca la BlackBerry.

Presupun ca știți de trecerea Sony Ericsson catre Sony și in viitor va disparea denumirea Ericsson, din 2012 nu vor aduce decat telefoane inteligente, iar TXT Pro este un fel de ultim mohican.  
Ceilalti au citit si: