Publicat: Joi 24-Sep-2009 08:37:41 - Autor: Alex Stanescu - Afisat de: 312 ori
Cele mai asteptate telefoane Sony Ericsson ale anului (daca nu punem la socoteala si modelele XPERIA) si-au dezvaluit recent datele de lansare. Este vorba de modelele Satio, Yari si Aino, pe care le puteti admira mai jos.

Sony Ericsson Satio, Yari si Aino isi dezvaluie datele oficiale de lansare

Sony Ericsson Satio, cunoscut si sub numele de cod Idou este un handset dotat cu camera de 12.1 megapixeli si care ruleaza Symbian. El va sosi pe piata in cea de-a doua saptamana a lunii octombrie, fiind disponibil prin intermediul a numerosi operatori si retaileri. O varianta argintie va fi disponibila exclusiv prin retailerul britanic Carphone Warehouse, in vreme ce modelele standard vor fi de culoare neagra.

Aflam si ca T-Mobile va lansa acest cameraphone in noiembrie, iar trecand mai departe, descoperim ca SE Aino va fi lansat prin intermediul operatorului O2, in exclusivitate, cel putin in cazul variantei de culoare alba. Phones 4U si Carphone Warehouse vor oferi varianta neagra a acestui terminal, care va sosi la pachet cu un headset Bluetooth si un accesoriu Sync station.

Aino va sosi la aceeasi data ca Satio, iar Yari va urma si el in aceeasi perioada, tot prin intermediul britanicilor de la Phones 4U si Carphone Warehouse. In ce priveste modelul XPERIA X2, el va sosi exclusiv prin Vodafone, inainte de Craciun, in varianta de culoare neagra.


Ceilalti au citit si: