Publicat: Vineri 02-Dec-2011 14:28:52 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 430 ori
Despre primul telefon Sony Ericsson cu procesor dual core s-a mai discutat, iar acest device pare la fel de fantomatic ca si primul SE cu Windows Phone. Şi totusi, un nume care a aparut des in speculatii este cel al lui Sony Ericsson Nozomi, un prim telefon dual core al companiei care in curand va deveni doar Sony, dupa ce a cumparat actiunile ramase Ericsson.
 
 Sony Ericsson Nozomi, primul telefon dual core, acum si într-o imagine... minuscula

Nozomi a mai avut parte de scurgeri de informatii, iar acum avem si o imagine micuta din care sa tragem concluzii cu privire la designul sau. Inca din luna august exista speculatii cu privire la acest terminal, care se pare ca va debuta in 2012. Cu o luna in urma vedeam cateva imagini live cu Nozomi, dar diferenta intre acestea si cea de acum este ca noua poza pare cat de cat oficiala, spre deosebire de acele posibile concepte.

Remarcam ca imaginea a fost decupata astfel incat sa omita zona de specificatii de langa fotografia terminalului, dar se observa mentiunea "dual", probabil cu referire la CPU, iar in zona camerei vedem scris "1920X". Astfel, camera acestui device va fi capabila de captura full HD 1080p, o rezolutie la care doar telefoanele dual core inregistreaza de obicei. Asteptati-va si ca acest smartphone sa isi schimbe numele de cod cu unul mai comercial, iar Nozomi ar putea deveni Xperia Arc HD, sau asa afirma zvonurile.




Ceilalti au citit si: