Publicat: Sâmbata 19-Noi-2011 18:53:26 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 479 ori
V-am prezentat deja un telefon Sony Ericsson de noua generatie destinat persoanelor care traiesc activ si extrem si acum e momentul sa prezentam un handset pentru melomani. Nu va asteptati la vreun HTC Sensation XE, deoarece aceste model este 3 ori mai ieftin... Iata-l pe Sony Ericsson Live With Walkman scos din cutie la Mobilissimo.ro:
 

Avem de-a face aici cu un telefon care pare mai degraba parte a seriei Mini de la SE, fiind foarte mic si nu chiar foarte usor sau subtire. Totusi, acest device butucanos se presupune ca ne ofera o experienta de auditie fantastica. In cutia sa se afla bateria, o serie de manuale, cablul microUSB, incarcatorul si castile, care in mod surprinzator nu sunt pe formatul earbuds, ci standard.
 
Sony Ericsson Live With Walkman scos din cutie si pus la ureche (Video)

Acest handset Android foloseste chiar si schema de control a modelelor mini, carora ecranul nu le permite chiar o experienta Android complet, astfel ca se folosesc de functiile principale plasate in cele 4 colturi ale ecranului, cu accent pe cele de comunicare. In zilele urmatoare o sa aflam daca brandul Walkman a renascut sau doar a cazut spre segmentul mid-low end si apoi va veni si recenzia lui Live With Walkman, evident la Mobilissimo.ro.
 
Sony Ericsson Live With Walkman scos din cutie si pus la ureche (Video)




Ceilalti au citit si: