Publicat: Luni 05-Ian-2009 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 301 ori
Dupa ce si-a facut aparitia intr-o serie de imagini misterioase, Sony Ericsson C510, cunoscut si drept Kate a fost in sfarsit fotografiat la un nivel calitativ ridicat si prezentat publicului impreuna cu specificatiile sale.

Sony Ericsson Kate

Kate este succesorul lui Sony Ericsson K770 si va sosi pe piata in luna februarie a acestui an, fiind dotat cu o camera de 3.2 megapixeli cu autofocus si blitz LED. In plus, camera noului C510 suporta detectare faciala, detectare a zambetului, iar telefonul soseste cu Cyber-shot UI 2.0, un display QVGA de 2.2 inchi si functie de inregistrare video QVGA.

Sony Ericsson Kate

Sony Ericsson C510 dispune de o memorie interna de 160 MB, taste foto dedicate, taste shortcut iluminate si functia Photo fix. Bloggerii se vor bucura sa afle ca exista si o tasta shortcut "blog" pe acest handset, iar terminalul poate utiliza si serviciul de printare Snapfish. Iar daca va place prea mult clipul video realizat de dumneavoastra cu ajutorul camerei lui Kate, puteti oricand face un upload pe YouTube, sau un download al clipurilor preferate, prin intermediul aceluiasi telefon.

Sursa: Dailymobile.se

[


Ceilalti au citit si: