Publicat: Luni 26-Oct-2009 09:54:00 - Autor: Alex Stanescu - Afisat de: 197 ori
Colegii de la go4it au reusit sa puna mana pe un model Sony Ericsson Aino, unul dintre cele mai bine dotate terminale multimedia ale anului si predecesorul lui Satio in tara noastra. Dupa ce au petrecut o perioada cu acest handset, cei de la go4it au tras si primele concluzii, pe care le aflati in randurile urmatoare.
 
Sony Ericsson Aino
 
In primul rand, ei au apreciat sunetul de calitate, camera foto de 8.1 megapixeli, considerata impresionanta, ecranul touch de 3 inchi, autonomia buna a bateriei si faptul ca telefonul vine la pachet cu un headset Bluetooth Stereo si docking station. De mentionat este faptul ca acest terminal multimedia ofera suport HSDPA, WiFi si incorporeaza si GPS.
 
Sony Ericsson Aino
 
Printre defecte se numara faptul ca display-ul touch functioneaza doar in cazul interfatei multimedia, lagul telefonului si calitatea indoielnica a inregistrarii video. Aino se va misca greu in special atunci cand playerul sau va rula in fundal, iar vina apartine software-ului folosit, deoarece el nu a fost finalizat inca.
 
Sony Ericsson Aino
 
Daca sunteti in cautarea unui telefon pe care sa ascultati muzica, sa faceti poze de calitate si sa navigati pe web, Aino poate fi raspunsul, asta daca nu tanjiti dupa un sistem de operare avansat.


Ceilalti au citit si: