Publicat: Luni 23-Apr-2012 15:14:35 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 635 ori
Faimosul client VOIP Skype a fost disponibil pe Windows Phone in varianta beta inca de la anuntul sau de la Mobile World Congress, iar astazi iese din faza de test si este disponibil in versiune finisata. Puteti descarca varianta full din Marketplace chiar acum, daca sunteti posesori de terminale Windows Phone.
 
Skype iese din beta, disponibil acum pe Windows Phone în varianta full (Video)

Aflati ca Skype are 200 de milioane de utilizatori si acopera cam toate platformele de pe piata, de la Android la iOS, Symbian, computere, laptopuri cu Mac si Windows si chiar si televizoare compatibile. Puteti folosi Skype via conexiuni 3G si WiFi (4G daca sunteti intr-o tara care dispune de asa ceva). Creatorii lui Skype afirma ca a luat in calcul feedback-ul obtinut dupa lansarea versiunii beta din februarie si rezultatul este noua aplicatie. Printre functiile noi incluse se numara apelarea video in mod portret, administrarea contactelor mai eficienta, care include si posibilitatea de a invita persoane, de a accepta invitatii, a bloca contacte si a le debloca.

Skype pentru Windows Phone este disponibil in 18 limbi, care nu includ si pe cea romana deocamdata. Aplicatia este gratuita si necesita minim Windows Phone 7.5 Mango instalat pe telefon. Printre smartphone-urile pe care a fost testat softul, fiind gasit compatibil se numara Nokia Lumia 710, Lumia 800, Lumia 900, HTC Titan, HTC Radar, Samsung Focus S si Samsung Focus Flash. Voi ati incercat Skype pe Windows Phone?
 




Ceilalti au citit si: