Publicat: Vineri 01-Iul-2011 16:46:18 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 502 ori
Skype tocmai a anuntat implementarea unei functii mult asteptate pe aplicatia sa pentru Android si anume cea de video chat. Prin intermediul cele mai noi actualizari, softul va ofera posibilitatea de a apela video contactele din Skype.
 
Skype este acum capabil de video chat pe Android! (Video)

Puteti realiza apeluri video intre terminale Android sau cu utilizatori de iPhone, daca doriti. In plus, utilizatorii de terminale Android pot chatui video si cu utilizatorii de PC-uri, Mac-uri sau televizoare care suporta Skype, se pare. Aplicatia mai suporta si apelurile voce catre linii telefonice fixe, dar si catre mobil la nivel international.

Şi SMS-urile pot fi trimise cu acelasi soft, de asemenea la nivel international. Noua aplicatie schimba si designul interfaței cu care ne obisnuisem pe Skype in cazul lui Android, meniul principal fiind acum mai user-friendly. Aveti la dispozitie in acest Skype actualizat si o sectiune de status, care permite sa afisati contactelor starea de spirit sau activitatea pe care o efectuati.

Singura problema cu aplicatia este ca trebuie neaparat sa rulati Android 2.3 pe terminalul pe care il aveti si sa folositi un smartphone cu camera frontala. Iata si un demo al noului Skype:
 




Ceilalti au citit si: