Skype Translator elimina barierele lingvistice, oferă conversaţii traduse în timp real la nivel global, în orice limbă

Stiri Telefoane Skype

Publicat: Miercuri 28-Mai-2014 22:53:51 - Autor: Alexandru Stănescu - Afisat de: 1008 ori
Skype Translator a fost prezentat oficial in cadrul Re/Code Conference, sub forma unei inova??ii care permite eliminarea barierelor geografice de comunicare ??i orice mesaj pierdut de obicei in traducere.
 

In acest caz traducerea se realizeaz?? speech to speech in timp real, iar descrierea produsului in fata camerei a fost realizat?? de c??tre noul CEO Microsoft, Satya Nadella. Skype are in acest moment 300 de milioane de utilizatori conectati pe lun?? ??i peste 2 miliarde de minute de conversa??ie pe zi. Skype Translator este rezultatul a decenii intregi de munc?? ??i cercetare, iar produsul va fi integrat in Windows 8.1 in lunile urm??toare.

Demo-ul prezentat la Re/Code Conference a inclus o conversa??ie intre o vorbitoare de german?? ??i un vorbitor de englez??, iar traducerea a fost destul de rapid?? ??i precis??, cu o voce ce aduce cu Siri sau Cortana folosit?? drept mod de traducere. Viteza de traducere pare a fi cam aceea??i cu care r??spunde un Cortana sau Siri la o c??utare, ceea ce e foarte impresionant. V?? da??i seama ce ferm?? de servere se afla in spatele acestui produs... Ne indreptam cu totii c??tre o lume fara bariere lingvistice ??i cu comunicare nelimitat??.
 
Your browser does not support iframes.




Ceilalti au citit si: