Publicat: Duminică 17-Oct-2010 12:28:38 - Autor: Alexandru Stanescu - Afişat de: 311 ori
Skype 5 for Windows vine cu Facebook, apeluri video multiple si un nou UISkype tocmai a atins versiunea cu numarul 5 si a sosit pe platforma Microsoft Windows recent. Softul integreaza Facebook, apeluri video multiple si o interfata mai aerisita si cu un design nou. Noul tab Facebook va permite afisarea feed-ului News in Skype si va va permite sa postati comentarii, mesaje sau sa dati Like ca si in orice alt client Facebook.

In plus, cu doar cateva clickuri puteti sa apelati sau sa trimiteti SMS-uri contactelor din Facebook. Puteti descarca Skype 5 pentru Windows de aici, complet gratuit. In privinta apelurilor video in grup, acestea sunt disponibile sub forma de functie open beta pentru utilizatorii lui Skype 5. Acest tip de apeluri se realizeaza prin intermediul unei metode dinamice de vizualizare care se axeaza pe utilizatorul care vorbeste la un moment dat, pentru o urmarire mai buna a conversatiei.

Aplicatia include si un nou dashboard, pe numele sau Skype Home, practic un feed al contactelor, cu tot cu statusuri si amintind foarte mult de Twitter. Skype 5 permite si o reinitiere automata a unei apel care a picat din cauza conexiunii, iar calitatea convorbirilor s-a imbunatatit in mod clar.




Ceilalti au citit si: