Sistemul de racire pe baza de lichid de pe Galaxy S7 Edge explicat in disectia handsetului: nu include lichid propriu zis (Video)

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Sâmbata 05-Mar-2016 20:42:10 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1680 ori
Ca de obicei dupa o lansare de terminal mobil celebru urmeaza si o clasica disectie a sa, ocazie cu care ii vedem componentele si aflam ce face acel model sa "ticaie". In cazul lui Samsung Galaxy S7 s-a discutat mult despre sistemul sau de "racire pe lichid" si azi aflam mai multe despre el.
 
Sistemul de racire pe baza de lichid de pe Galaxy S7 Edge explicat în disectia handsetului: nu include lichid propriu zis (Video)

Canalul de YouTube JerryRigEverything a prezentat teste amanuntite ale lui Samsung Galaxy S7, printre care si incalzirea ecranului cu bricheta, indoirea telefonului sau zgarierea sticlei pe spate si fața. In clipul de mai jos il vedem pe Galaxy S7 Edge dezasamblat si aflam cum se poate repara smartphone-ul. Cea mai grea parte e inlaturarea panoului de sticla din spate fara a il sparge.
 
Sistemul de racire pe baza de lichid de pe Galaxy S7 Edge explicat în disectia handsetului: nu include lichid propriu zis (Video)

Apoi componentele interne sunt destul de usor de inlaturat, in ciuda faptului ca unele sunt aproape imposibil de reparat sau inlocuit fara service, cum e cazul butonului Home. Jerry a taiat mecanismul de racire pe lichid, celebrul "heat pipe" si nu a gasit lichid vizibil la interior. Acest mecanism e similar cu cel gasit pe Microsoft Lumia 950 XL, mai degraba decat cel de pe Xperia Z5 Premium.

Inauntrul acestui heat pipe se afla cablaj din cupru care ajuta la disiparea caldurii. Retineti ca la Xperia Z5 Premium se vedea lichid la interiorul acestui heat pipe, iar unele functioneaza cu vapor in tandem cu firele din cupru. Nu uitati sa priviti tot clipul pentru a vedea interiorul lui Galaxy S7 Edge disecat cu atentie.
 




Ceilalti au citit si: