Sharp anunța smartphone-ul Aquos Compact, device cu display Full HD de 4.7 inch; acesta nu vine singur, ci insoțit de Aquos Zeta și modelul Disney

Stiri Telefoane Diverse Stiri

Publicat: Joi 01-Oct-2015 14:26:18 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 807 ori

Din cate se pare, perioada de lansari continua și acum in prima zi a lunii octombrie, moment in care Sharp anunța noi smartphone-uri pentru piața japoneza. In prim plan se afla modelul Aquos Compact, un telefon cu display Full HD de 4.7 inch și cu alte dotari high-end la pachet. Acest nu vine singur, ci alaturi de alte doua telefoane: Aquos Zeta și Disney Mobile.
 

Sharp anunța smartphone-ul Aquos Compact, device cu display Full HD de 4.7 inch; acesta nu vine singur, ci însoțit de Aquos Zeta și modelul Disney
 

Revenind la Sharp Aquos Compact, ni se dezvaluie ca acesta dispune de certificare IP68 pentru rezistența la apa, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB memorie RAM și 16 GB de stocare + slot microSD. Telefonul beneficiaza de un senzor frontal de 13-megapixeli Sony cu deschidere f/1.9 și de o camera selfie de 5 megapixeli.

Vom primi o baterie de 2810 mAh, sistemul de operare Android 5.1 Lollipop și desigur conectivitate 3G LTE. Aquos Compact este un device cu greutate de doar 120 grame și grosime de 9 mm.

 

 

Cel de-al doilea device dezvaluit, și anume Aquos Zeta, sosește la pachet cu ecran Full HD de 5.3 inch, același procesor Snapdragon 808 și 3 GB RAM. Telefonul aduce și 32 GB de stocare, o baterie de 3100 mAh, un scanner de amprente și camera foto principala de 13 megapixeli. La fel ca și modelul de mai sus, Zeta este certificat pentru rezistența la apa.
 


 

Nu in ultimul rand a fost prezentat și Sharp Disney Mobile, un telefon adresat celor mici ce vine in culori vii și cu elemente inspirate din universul animat. Din punct de vedere tehnic, acesta este identic cu Aquos Compact.





Ceilalti au citit si: