Publicat: Luni 22-Apr-2013 00:36:04 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 898 ori
Durex are o gama interesanta de accesorii... vestimentare sa le zicem, numita Fundawear. Sa va explic conceptul: e vorba despre lenjerie intima care integreaza o serie de senzori si sisteme de transmis impulsuri, controlate direct de pe telefonul mobil.
 
Durex lanseaza aplicatia pentru controlat senzatiile date de lenjeria lor intima, direct de pe telefon! (Video)

Printr-o aplicatie speciala veti putea reproduce senzatia unei atingeri umane dar prin intermediul mecanismului integrat in lenjerie. E vorba despre actuatori, cam acelasi sistem pe care il gasiti si la usorul feedback haptic de pe telefoane. Ideea este originala si inedita si vedeti in clipul de mai jos cum doi tineri se distreaza de minune cu aceasta tehnologie.

Puteti controla pe zone senzatiile oferite de respectivele articole vestimentare si asta doar atingand ecranul in zonele reprezentate virtual. Poate parea inspaimantator ca tehnologia a ajuns aici, mai ales pentru cei care prefera contactul fata in fata, dar acesta este doar inceputul daca ma intrebati pe mine. La urma urmei in Japonia exista de ani buni posibilitatea de a trimite senzatia unui sarut via telefon, handsetul replicand senzatia pentru primitor.
 






Ceilalti au citit si: