Publicat: Vineri 13-Noi-2015 18:21:24 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 401 ori
In vreme ce Apple Watch e inca lansat in unele tari in care nu a ajuns inca oficial, se pare ca deja o noua generatie de smartwatch Apple se afla in dezvoltare. Cel putin asa afirma directorul Quanta Computer.
 
Se lucreaza deja la Apple Watch 2, conform unui partener hardware Apple

Quanta este un partener hardware Apple, care se ocupa cu productia lui Apple Watch. Ştiam ca Apple a interzis partenerilor sai sa vorbeasca despre produse nelansate inca, dar cumva iata ca mai apar scapari de genul. Barry Lam este oficialul Quanta care a facut aceasta afirmatie in timpul unei intalniri cu investitorii. El a declarat si ca Apple Watch 2 va fi mai bun decat primul smartwatch si ca va debuta in trimestrul 2 al anului viitor.

Alte surse din media chineza au clarificat afirmatiile, scriind ca livrarile in masa vor incepe in trimestrul 3 din 2016. Zvonuri precedente indicau ca Apple Watch de generatie a doua va pastra aceleasi dimensiuni, format si rezolutie ca predecesorul, doar ca ecranul va fi putin mai subtire, facand loc unei baterii mai generoase.

Vom primi si camera FaceTime se pare, iar accesoriul va fi ceva mai independent fata de iPhone. Intre timp se pare ca Apple ar fi livrat 7 milioane de unitati pentru primul sau ceas, mai mult decat toate livrarile rivalilor din zona de purtabile smart in ultimele 5 trimestre.




Ceilalti au citit si: