Se confirma faptul ca Microsoft nu va folosi ringtone-ul Nokia Tune și fontul Pure pe urmatoarele terminale Nokia ce vor fi lansate pe piața

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Luni 16-Iun-2014 12:11:17 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 295 ori
Dupa cum va spuneam acum cateva zile, cei de la Microsoft au un plan destul de bine pus la cale in ceea ce privește viitorul companiei Nokia. Pe langa faptul ca viitoarele terminale nu vor mai purta branding-ul Nokia, se așteapta ca și popularul ringtone Nokia Tune, cat și fontul Pure sa nu mai soseasca pe aceste device-uri, informații despre care aflam prin intermediul celebrului zvonac @evleaks.
 

Microsoft va avea dreptul de folosire a brandului Nokia pentru o perioada de 10 ani pentru telefoanele mobile, in timp ce dreptul de folosire a brandului Nokia X va lua sfarșit la data de 31 decembrie 2015. Totodata, Microsoft va mai putea lansa pe piața terminale Nokia Lumia doar pentru 18 luni.

Ramane de vazut cum va reuși gigantul din IT sa atraga cumparatori odata ce pe noile terminale care vor fi lansate nu vom mai regasi emblematicul logo Nokia, și nici celebrul ringtone Nokia Tune. Voi ce parere aveți despre strategia adoptata de catre Microsoft?




Ceilalti au citit si: