Publicat: Miercuri 24-Sep-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 135 ori
T-Mobile a prezentat ieri impreuna cu Google si HTC primul telefon din lume dotat cu platforma Android, o initiativa open source aflata sub aripa gigantului motoarelor de cautare. Iata o prezentare scurta a telefonului, o trecere in revista a aplicatiilor sale, din pacate fara sunet:


Avem de-a face cu un telefon dotat cu touchscreen si tastatura QWERTY, ce foloseste aplicatii ca Google Maps cu StreetView, Gmail si Youtube. Vedem in acest clip interfata handsetului in actiune si felul in care putem face scroll orizontal cu degetul, navigand astfel prin meniuri. Putem selecta si edita imagini, iar clipul de 4 minute ne prezinta si felul in care putem utiliza serviciul Amazon MP3 si Gtalk.


In meniul principal al telefonului, un simplu scroll vertical in sus cu degetul va pune la dispozitie toata lista de aplicatii si puteti alege sa testati Google Maps, cu al sau StreetView care va permite sa vizualizati imagini live cu intersectia sau biblioteca unde doriti sa ajungeti, folosind "sageti" si directii virtuale trasate pe imagini. Cautarea Google este la indemana, iar browserul inclus pe terminal se comporta foarte bine, fiind foarte rapid.

In cele din urma, aflam ca putem impartasi un photostream Flickr cu alti utilizatori si ca T-Mobile G1 soseste cu jocuri populare gen Pacman.


[


Ceilalti au citit si: