Publicat: Sâmbata 08-Iun-2013 14:11:44 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 735 ori
Se pare ca atunci cand se decerneaza premii pentru cel mai tare smartphone al anului apele devin tulburi. Ieri HTC One a fost numit "cel mai tare telefon din 2013" de catre autoritati telecom britanice, dupa care HTC UK s-a bucurat pe Twitter de premiu. Apoi Samsung a intervenit cu un comentariu ironic, iar HTC a replicat acid.
 
Samsung si HTC se ataca pe Twitter pe tema review-urilor negative; Intervine si LG!

E vorba de contul Twitter HTC UK si Samsung UK, acestia din urma afirmand ca desi HTC One a castigat acel premiu, bratele celor de la Samsung erau pline de alte 3 distinctii. HTC Marea Britanie a raspuns sec si scurt, afirmand ca se simte mana studentilor platiti sa scrie review-uri critice si false la adresa produselor rivale. Tot HTC UK indemna Samsung sa le creasca plata acelor studenti.
 
Samsung si HTC se ataca pe Twitter pe tema review-urilor negative; Intervine si LG!

LG UK a raspuns cu un meme, care spunea simplu "it's just a phone" (e doar un telefon), asociat cu un link catre o pagina care il indica pe Nexus 4 drept "cel mai bun device Google". Ar fi mai fi lipsit sa intre si Sony pe fir sa ne aminteasca faptul ca are telefoane rezistente la apa si difuzoare si display-uri destul de bune, iar Motorola putea sa se laude cu viitorul sau X Phone. Personal consider ca raspunsul celor de la HTC e cel mai dur, dar si potrivit din intreaga discutie. Voi ce credeti?




Ceilalti au citit si: