Samsung prezinta ecrane flexibile 720p la CES 2013, poate si telefoane cu aceasta tehnologie

Stiri Telefoane Tehnologie

Publicat: Vineri 21-Dec-2012 15:23:11 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 766 ori
2013 va fi anul telefoanelor cu ecrane Full HD si camere de 13 megapixeli, se pare, dar evolutia nu se opreste aici, de vreme ce Samsung pregateste ecrane flexibile pentru CES 2013. Evenimentul debuteaza luna viitoare in Las Vegas, de pe 8 ianuarie si va include numeroase noutati din lumea telefoanelor si tabletelor.
 
Samsung prezinta ecrane flexibile 720p la CES 2013, poate si telefoane cu aceasta tehnologie

Desi nu vom vedea un Galaxy S IV, sau cel putin nu inca, Samsung ar putea prezenta tehnologii care vor aparea pe viitoare modele din seria Galaxy Note sau Galaxy S. Samsung aduce la expozitia de la CES un ecran flexibil 720p, probabil unul cu dimensiunea adecvata pentru un telefon/phablet sau macar un media player. In 2011 Samsung a prezentat oficial display-uri flexibile de 4.5 inch, dar doar cu rezolutie WVGA. Ca si in cazul ecranelor normale, progresul tehnologic a dus la o crestere a rezolutiei si a densitatii pixelilor si in aceasta zona.

Panoul flexibil de la CES va avea o diagonala de 5.5 inch, se pare si abia asteptam sa il vedem in actiune. Ar fi interesant sa vedem nu doar o componenta separata flexibila, ci chiar una integrata pe un terminal mobil, un soi de Galaxy Note 3 prototip, daca pot spune asa.
 




Ceilalti au citit si: