Publicat: Sâmbata 18-Oct-2014 13:51:49 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1475 ori
Samsung este una dintre companiile care nu au limita la bugetul pe care il cheltuie pe cercetare si dezvoltare, permitandu-le sa vina pe piata cu inovatii care de care mai atractive. Printre ele se numara si bateriile flexibile si rulabile de mai jos, care vor ajunge pe device-uri purtabile.
 
Samsung prezinta baterii flexibile si rulabile pentru device-urile purtabile

Gigantul sud coreean a investit mult in tehnologii legate de display-uri, ceea ce a dus AMOLED-ul pe noi culmi ale performantei. Ramura Samsung SDI a creat noua tehnologie pentru baterii, dezvoltand o unitate flexibila si rulabila menita pentru purtabile. Produsul a fost prezentat in cadrul InterBattery 2014, o expozitie care a fost organizata in Coreea de Sud, in Seoul.
 
Samsung prezinta baterii flexibile si rulabile pentru device-urile purtabile

Bateriile noi sunt atat de flexibile incat pot fi rulate sub forma unui cilindru. Deocamdata tehnologia nu e gata pentru consumul de masa, unitatile urmand sa soseasca la nivel comercial in urmatorii 3 ani. Samsung SDI a prezentat o baterie care masoara 20 x 3.6 mm si cu o capacitate de 10 mAh, deci prea mica chiar si pentru un smartwatch. E interesant ca Samsung se lauda cu bateriile flexibile, cand LG a dezvoltat deja una excelenta pentru G Flex anul trecut...




Ceilalti au citit si: